Drivos

Toimitus ja palautus

Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitustavaksi voit itse valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Toimitusaikamme on 2-10 normaalia arkipäivää. Vaihtoehtoina tarjoamme seuraavat vaihtoehdot.

Ilmainen toimitus yli 100€:n tilauksiin. (Ei koske rahtikuljetuksia)

Nouto postista

Postipaketti

Toimitetaan toimitusosoitettasi lähimpään Postin toimipisteeseen tilauksen lähetyspäivästä seuraavana arkipäivänä klo 16.

Tarkista että puhelinnumero on oikein yhteystiedoissa!
- Saapumisilmoitus toimitetaan tekstiviestinä.
- Jos puhelinnumeroa ei ole saatavilla toimitetaan saapumisilmoitus kirjeenä.
- Noudettavissa lähetystunnuksella ja henkilötodistuksella.
- Voit tarkastaa lähetystunnuksella tästä missä pakettisi matkaa.
- Perillä pääsääntöisesti käsittelyä seuraavana arkipäivänä klo 16:00.
- Säilytetään postissa saapumisesta 7 päivää.
- Max paino 35 kg.

Toimitus kotiovelle

Kotipaketti
Tarjoamme kotiin kuljetuksen

Toimitetaan kotiin asti vastaanottajan kanssa sovittuna ajankohtana klo 9-21 välillä.

Itella sopii toimitusajankohdan vastaanottajan kanssa 1-2 päivän kuluessa tilauksen käsittelystä.
- Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta puhelimitse tälle lähetetään soittopyyntökortti.
- Lähetykset toimitetaan suurimmissa kaupungeissa arkisin klo 21:00 asti.
- Pienemmillä alueilla jakelu tapahtuu klo 14:00 mennessä.
- Paketit jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen.
- Pakettia säilytetään postissa 7 päivää.

SmartPost

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä.

Tarkista että puhelinnumero on oikein yhteystiedoissa!
- Lokerokoodi toimitetaan tekstiviestinä
- Smartpost-automaattiin liittyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä laitteesta löytyvään numeroon.
- http://smartpost.itella.fi/kuluttajille/usein-kysyttya
- Max paino 35 kg.
- HUOM! Maksu luottokortilla ainoastaan pakettiautomaatilla (pakettiennakko).

Ennakkotilattavat tuotteet

Ennakkotilattavat tuotteet ovat tulevan malliston tuotteita, jotka saapuessa lähetetään välittömästi ennakkotilanneille tahoille. Ennakkotilattujen tuotteiden toimitusajat ovat aina arvioituja toimitusaikoja, joten tarkkaa toimitusaikaa emme pysty varmistamaan. Huomaathan, että kaikkia ennakkotilattavia tuotteita tai tuotevariaatioita ei välttämättä tule myyntiin ollenkaan. Mikäli kuluttaja on tilannut ennakkotilauksessa tuotteen, jota ei saada myyntiin, ilmoitamme tässä tilanteessa henkilökohtaisesti kuluttajalle ja sovimme vaihtomahdollisuuksista.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteen tulee olla täysin alkuperäisessä kunnossa (valmistajan laput, vaatteiden pussit, kenkien laatikot yms. paikallaan), käyttämätön ja myyntikelpoinen, jotta tuotteen täysi hinta voidaan hyvittää. Tuotteessa ei saa olla kotieläinten karvoja ja pölyä, koska tuotteen seuraava omistaja voi olla allerginen kyseiselle eläimelle. Asiakkaalla on huolenpitovelvoite tuotteesta sen palauttamiseen saakka. Jos tuote on otettu käyttöön, tai kuluttaja rikkoo ylläolevia ehtoja, vastaa kuluttaja itse tuotteen arvon alentumisesta. Jos tuote on jälleenmyyntikelvoton, kuluttaja vastaa tuotteesta koko sen arvolla. Emme valitettavasti ota palautuksena vastaan sähköisiä tuotteita, kuten CDI-yksiköitä, sytytystarvikkeita, venttiilin säätöpaloja, suuttimia ja varaosia joita ei voi käyttää enää uutena.

Voit vaihtaa tuotteen yhden kerran veloituksetta asiakaspalautusta käyttämällä. Seuraavista tuotevaihdoista veloitamme käsittely- ja postikuluja 15€. Noutamattomasta lähetyksestä veloitamme 25€. Huomioithan, että emme palauta maksutapakuluja (esim. postiennakko, SmartPOST, kotiinkuljetus ja Klarna). Mikäli olet epävarma tuotteen koosta yms. ota yhteyttä meihin ennen tilausta, näin säästymme turhilta palautuksilta. Ulkomailta tehtyjen palautusten postikulut asiakas maksaa itse.

Yksityisasiakkaat voivat palauttaa tuotteet veloituksetta asiakaspalautuksena.

Ohjeet tuotepalautusta varten Posti / Matkahuolto:
1. Pakkaa tuotteet alkuperäiseen kirjeeseen / pakettiin.
2. Ilmoita palautuksestasi tai vaihdosta sähköpostitse tai palautelomakkeella tästä.

Posti:
Toimita tilaus postin toimipisteeseen ja pyydä virkailijaa tekemään asiakaspalautus Drivos Oy:lle. Jos virkailija pyytää asiakasnumeroa niin se on 633106.

Matkahuolto:
Kun palautat lähetyksen Matkahuollon toimipisteeseen tai Matkahuoltoasiamiehelle, kirjoita pakkaukseen ”Asiakaspalautus" ja ilmoita tuotetta palauttaessasi seuraavat tiedot:
Drivos
Raatekankaantie 22 A 4
80100 Joensuu
Matkahuollon palautustunnus: 9535265

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilaajalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen viimeistään 30 vrk sisällä.
Drivos Oy pidättää tuotteen omistusoikeuden kunnes tuote on kokonaan maksettu.

Tilauksen peruuttaminen

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottohetkestä alkaen. Kuluttajan on aina ja erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta myyjälle. Tilauksen peruutuksen voi ilmoittaa joko soittamalla tai vapaamuotoisesti tällä lomakkeella.

Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan verkkokaupasta tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan toimitettuna Drivos Oy:n toimipaikkaan asti (ei noudettavaksi Matkahuollosta tai Postista). Drivos Oy:n kustannuksella palautetut kuljetukset veloitetaan tilaajalta.

Takuuehdot

Noudatamme tuotteiden takuuehdoissa tuotevalmistajien, sekä maahantuojien määrittämiä takuuaikoja / -ehtoja. Ennen takuukäsittelyä kuluttajan on aina erikseen ilmoitettava takuutilanteesta myyjälle joko soittamalla, sähköpostilla tai tällä lomakkeella. Mikäli takuukäsittely, sekä tuotteen mahdollisen vian tarkastus tehdään aiheettomasti tai takuuehtojen ulkopuolella olevien syiden perustein - on kuluttaja tällaisessa tilanteessa itse vastuussa takuukäsittelystä aiheutuneista kuluista.

Huom!

Kategoriassa on myös osia joita ei ole laillista käyttää tieliikenteessä Suomessa. Asiakas vastaa itse tilaamiensa tuotteiden soveltuvuudesta tieliikennekäyttöön omassa ajoneuvossaan tai ajoneuvoluokassaan. Viritys on viritys!

Drivos varaa oikeuden hinnanmuutoksiin, virheisiin tuoteselosteissa sekä loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tuotteet saattavat erota tuotekuvasta.