Drivos

Toimitus ja palautus

Päivitimme toimitus- ja palautusehtojamme 31.1.2024. Tätä ennen tehtyihin tilauksiin sovellamme aikaisempia toimitus- ja palautusehtoja.

Toimitustavat ja toimituskulut.

Toimitamme tilauksesi toimitustavalla, jonka olet valinnut tilauksen yhteydessä. Toimituskulut sisältävät postitus- sekä pakkauskulut. Toimituskulujen määrään vaikuttaa ostoskorin loppusumma sekä valittu toimitustapa. Toimituskulut lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Ilmainen toimitus yli 100€:n tilauksiin. Ei koske suuria tai painavia tuotteita, joista veloitamme rahtikuljetuksen.

Toimitusaikamme on 2-10 arkipäivää riippuen onko tuote omassa vai maahantuojamme/tukkurimme varastolla. Jos tarvitset tuotteen pikaisesti, varmista saatavuus ja toimitusaika, joko soittamalla, sähköpostitse tai tällä lomakkeella

Toimitus noutopisteeseen:

Tilauksesi toimitetaan Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Tilaus on noudettavissa noin 1-2 arkipäivän kuluttua tilauksen lähettämisestä. (Huomioithan, että tilauspäivä ja lähetyspäivä eivät tarkoita samaa asiaa.)

Lue lisää postin toimitusvaihtoehdoista:Tästä

Lue lisää matkahuollon toimitusvaihtoehdoista: Tästä

Kotiinkuljetukset:

Toimitus suoraan kotiin Postin tai Matkahuollon kautta noin 1-3 arkipäivässä.

Lue lisää postin kotiinkuljetuksesta:Tästä

Lue lisää matkahuollon kotiinkuljetuksesta:Tästä

Nouto Joensuun varastolta:

Voit noutaa tilauksesi myös suoraan Joensuun varastoltamme. Tilauksen voi tulla noutamaan, kun kaikki tilauksen tuotteet ovat saatavilla. Saat ilmoituksen sähköpostitse, kun tilaus on noudettavissa. Tilaus on noudettavissa 7 päivää noutoilmoituksesta. Mikäli tilausta ei noudeta määräaikaan mennessä, tilaus peruutetaan automaattisesti. Veloitamme noutamatta jääneestä tilauksesta 25€ käsittely-/toimituskuluja. Mikäli tarvitset pidemmän noutoajan ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilauksen noutaminen onnistuu arkisin: 10.00-14.00 tai muina aikoina erikseen sovitusti.

Ennakkotilattavat tuotteet

Ennakkotilattavat tuotteet ovat tulevien mallistojen tuotteita, jotka saapuessaan lähetetään välittömästi ennakkotilanneille tahoille. Ennakkotilattujen tuotteiden toimitusajat ovat aina arvioituja toimitusaikoja, joten tarkkaa toimitusaikaa emme pysty varmistamaan. Huomaathan, että kaikkia ennakkotilattavia tuotteita tai tuotevariaatioita ei välttämättä tule myyntiin ollenkaan. Mikäli kuluttaja on tilannut ennakkotilauksena tuotteen, jota ei saada toimitettua, ilmoitamme tästä tilanteesta henkilökohtaisesti kuluttajalle ja sovimme vaihtomahdollisuuksista.

Vaihto- ja palautusehdot

Tarjoamme Suomeen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden käyttämättömille tuotteille. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteet täytyy palauttaa alkuperäisessä kunnossa. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäisessä pakkauksessa eikä niissä saa olla eläinten karvoja, kosmetiikka jäämiä, tms.

Ei palautusoikeutta:

  • Sähkötuotteet kuten, CDI-yksiköt, sytytystarvikkeet, venttiilin säätöpalat ja suuttimet
  • Varaosat, joita ei ole mahdollista käyttää uutena.

Palautuksesta veloitamme 3,90€ käsittely- sekä toimituskuluja. Huomioithan, että emme palauta maksutapa/toimituskuluja.

Vaihto: Voit vaihtaa tuotteen yhden kerran veloituksetta asiakaspalautusta käyttämällä. Seuraavista tuotevaihdoista veloitamme käsittely- ja postituskuluja 15€.

Noutamaton lähetys: Veloitamme 25€ noutamattomasta lähetyksestä. Tämä kattaa lähetyksen käsittely- sekä postituskuluja.

Ohjeet tuotepalautusta varten Posti / Matkahuolto:
1. Pakkaa tuotteet alkuperäiseen kirjeeseen / pakettiin.
2. Ilmoita palautuksestasi tai vaihdosta sähköpostitse tai palautelomakkeella tästä.

Posti:
Toimita tilaus postin toimipisteeseen ja pyydä virkailijaa tekemään asiakaspalautus Drivos Oy:lle. Jos virkailija pyytää asiakasnumeroa niin se on 633106.

Matkahuolto:
Kun palautat lähetyksen Matkahuollon toimipisteeseen tai Matkahuoltoasiamiehelle, kirjoita pakkaukseen ”Asiakaspalautus" ja ilmoita tuotetta palauttaessasi seuraavat tiedot:
Drivos
Raatekankaantie 22 A 4
80100 Joensuu
Matkahuollon palautustunnus: 9535265

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilaajalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen viimeistään 30 vrk sisällä.
Drivos Oy pidättää tuotteen omistusoikeuden, kunnes tuote on kokonaan maksettu.

Tilauksen peruuttaminen

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottohetkestä alkaen. Kuluttajan on aina ja erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta myyjälle. Tilauksen peruutuksen voi ilmoittaa joko soittamalla tai vapaamuotoisesti tällä lomakkeella.

Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan verkkokaupasta tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan toimitettuna Drivos Oy:n toimipaikkaan asti (ei noudettavaksi Matkahuollosta tai Postista). Drivos Oy:n kustannuksella palautetut kuljetukset veloitetaan tilaajalta.

Takuuehdot

Noudatamme tuotteiden takuuehdoissa tuotevalmistajien, sekä maahantuojien määrittämiä takuuaikoja sekä -ehtoja. Ennen takuukäsittelyä kuluttajan on aina erikseen ilmoitettava takuutilanteesta myyjälle sähköpostitse tai tällä lomakkeella.

Takuuilmoituksessa kerro tarkasti mikä tuotteessa on vialla/epäilet olevan vialla ja liitä kuvia viasta, jotta saamme asian käsittelyyn nopeasti.

Mikäli takuukäsittely, sekä tuotteen mahdollisen vian tarkastus tehdään aiheettomasti tai takuuehtojen ulkopuolella olevien syiden perustein - on kuluttaja tällaisessa tilanteessa itse vastuussa takuukäsittelystä aiheutuneista kuluista.

Huom!

Kategoriassa on myös osia joita ei ole laillista käyttää tieliikenteessä Suomessa. Asiakas vastaa itse tilaamiensa tuotteiden soveltuvuudesta tieliikennekäyttöön omassa ajoneuvossaan tai ajoneuvoluokassaan. Viritys on viritys!

Drivos varaa oikeuden hinnanmuutoksiin, virheisiin tuoteselosteissa sekä loppuunmyytyihin tuotteisiin. Tuotteet saattavat erota tuotekuvasta.