Drivos

Kelkkakengät

Kelkkakengät ovat tärkeä suoja jalalle moottorikelkkailussa. Kengistä löytyy vahvikkeet kriittisistä paikoista ja paremmin varustelluissa kengissä on lisävahviketta sekä jämäkkyyttä. Kenkää valittaessa kannattaa ottaa myös huomioon niiden lämpötakaus, eli kuinka paljon vuorta siitä löytyy.

Kelkkakengät useimmiten tänä päivänä sisältävät jonkinlaisen pikakiristys-tekniikan. Meillä kovassa suosiossa on nopea ja erittäin turvallinen BOA-pikakiinnitys. Huippuluokan kengissä on myös nähty erittäin paljon huomiota kengän pohjaan, mikä näkyy kengän pitävyydessä.Kelkkakengät ovat tärkeä suoja jalalle moottorikelkkailussa. Kengistä löytyy vahvikkeet kriittisistä paikoista ja paremmin varustelluissa kengissä on lisävahviketta sekä jämäkkyyttä. Kenkää valittaessa kannattaa ottaa myös huomioon niiden lämpötakaus, eli kuinka paljon vuorta siitä löytyy.

Kelkkakengät useimmiten tänä päivänä sisältävät jonkinlaisen pikakiristys-tekniikan. Meillä kovassa suosiossa on nopea ja erittäin turvallinen BOA-pikakiinnitys. Huippuluokan kengissä on myös nähty erittäin paljon huomiota kengän pohjaan, mikä näkyy kengän pitävyydessä.Lue lisää
Ladataan...