Drivos

Mönkijä

Mönkijä(ATV) harrastajia on niin crossiradoilla, kuin perämetsissä. Molemmissa lajeissa on omat viehätyksensä, toisessa hypitään ja ajetaan mahdollisimman nopeasti, kun taas toisessa koitetaan etsiä mahdollisimman pahoja paikkoja, josta päästä kuran ja lian läpi. Ei väliä kumpaa tai mitä mönkijälajia harrastat, meiltä löydät siihen tarvitsemat varusteet ja tarvikkeet! 

Opettelemme vasta ATV puolta ja siksi valikoima on suppea ja paljon tuotteita puuttuu verkkokaupasta. Jos et löytänyt etsimääsi niin kysy meidän asiakaspalvelusta hakemiasi tuotteita. Etsimme sinulle nämä tuotteet ja kerromme saatavuuden ja viimeisimmän hinnan. ATV -käyttöönkin soveltuvia varusteita löytyy myös Motocross -tuotteistamme!Mönkijä(ATV) harrastajia on niin crossiradoilla, kuin perämetsissä. Molemmissa lajeissa on omat viehätyksensä, toisessa hypitään ja ajetaan mahdollisimman nopeasti, kun taas toisessa koitetaan etsiä mahdollisimman pahoja paikkoja, josta päästä kuran ja lian läpi. Ei väliä kumpaa tai mitä mönkijälajia harrastat, meiltä löydät siihen tarvitsemat varusteet ja tarvikkeet! 

Opettelemme vasta ATV puolta ja siksi valikoima on suppea ja paljon tuotteita puuttuu verkkokaupasta. Jos et löytänyt etsimääsi niin kysy meidän asiakaspalvelusta hakemiasi tuotteita. Etsimme sinulle nämä tuotteet ja kerromme saatavuuden ja viimeisimmän hinnan. ATV -käyttöönkin soveltuvia varusteita löytyy myös Motocross -tuotteistamme!Lue lisää
Ladataan...