Drivos

Tietoa meistä

Drivos

Drivos on moottorikelkka-, motocross-, moottoripyörä-, ja mönkijävarusteisiin sekä vapaa-ajan tarvikkeisiin erikoistunut yritys. Drivos -verkkokaupan tarjoamat tuotteet ovat tarkkaan valittu eri lajien parhailta merkeiltä ja valmistajilta.

Drivos -verkkokaupan toiminta starttasi vuonna 2014, kun moottorikelkkailun ammattilainen Jussi Pennanen lähti uudistamaan jussipennanen.com -verkkokauppaansa. Jussin alkuperäinen kauppa aloitti toimintansa vuonna 2011 ja se otettiin hyvin vastaan sekä Suomessa että Venäjällä. Voidaankin sanoa, että uudistumisen mahdollistivat asiakkaat. Kysynnän kasvaessa ja tuotevalikoiman laajentuessa kaupasta oli kehitettävä asiakkaita paremmin palveleva ja nykyisten vaatimusten mukainen. Uudessa kaupassa asiakkaiden toiveet ja palautteet on otettu huomioon ja ostosten tekeminen on entistä helpompaa.

Drivos -verkkokaupan kulmakiviä ovat laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaat välineet harrastamiseen, mutta haluamme myös jakaa tietoa ja osaamista, joka on omakohtaisten kokemusten ja vuosien aktiivisen harrastamisen myötä karttunut.

Drive with us

kuvituskuvat/Jussi_sivuille.jpg | 19kb | 136x200
Jussi Pennanen
Ammatti moottorikelkkailija