Drivos

Tietoa meistä

Drivos

Drivos on ammattilaismoottorikelkkailija Jussi Pennasen vuonna 2014 perustama yritys, jonka valikoimasta löydät laadukkaat kelkkavarusteet, moottoripyörävarusteet sekä crossi- ja endurovarusteet. Verkkokaupan valikoima pitää sisällään myös vapaa-ajan tuotteet sekä moottoriajoneuvojen, kuten moottorikelkkojen varaosat.

Verkkokaupan valikoimasta löydät huippumerkit, kuten FXR, 509, Jethwear, Klim, Airoh, Scott, Oakley ja BCA. Drivosin moottorikelkkavarusteet kattavan kaiken, mitä tarvitset: kelkkahaalarit, kelkkakypärät, kelkkakengät, kelkkatakit, kelkkahanskat, kelkkahousut ja kelkkalasit sekä paljon muuta. Löydät valikoimasta myös lumivyöryreput, suojavarusteet, elektroniikkaa, lumilapiot, sondit, lumivyörypiipparit ja paljon muuta. Kelkkavarusteet ovat löydettävissä koko perheelle. Oli kyseessä naisten kelkkahaalarit, lasten kelkkahaalarit tai muut moottoriurheiluvarusteet, löydät ne varmasti Drivosilta. Drivosin kulmakiviä eivät ole ainoastaan ensiluokkaiset kelkkailuvarusteet, mutta myös äärimmäisen ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Parhaiden varusteiden lisäksi yritys jakaa sitä tietoa ja osaamista, mikä on vuosien ammattitasolla harrastetun moottorikelkkailun myötä karttunut.

Kelkkailu, moottoripyöräily, crossi ja muut moottoriurheilulajit sujuvat parhaiten Drivosin laadukkailla varusteilla. Tutustu verkkokaupan ylpeiltävän hyvään ja laajaan valikoimaan - ja tilaa omat suosikkisi!


Drive with us

kuvituskuvat/Jussi_sivuille.jpg | 19kb | 136x200
Jussi Pennanen
Ammatti moottorikelkkailija