FIN
Ostoskori on tyhjä (0,00 EUR)
  • Ostoskori on tyhjä

Toimitusaika 2–10 päivää Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille

Tietosuojakäytäntö

Tietosuoja on meille Drivosissa tärkeää ja siksi olemme avoimia henkilötietojesi käsittelystä. Olemmekin määritelleet toimintatavat, joiden mukaisesti henkilötietojasi käsitellään ja suojataan.

KUKA VALVOO HENKILÖTIETOJASI?

Drivos Ky toimii toimittamiesi henkilötietojen valvojana ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Drivos Ky
Raatekankaantie 22 A 4
80100 JOENSUU
Suomi

Y-tunnus: 2635526-4
Valtuutettu edustaja: Jussi Pennanen
ALV-numero: FI26355264

MILLAISIA HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

Käsittelemme kaikkia meille antamiasi tietoja, mukaan lukien seuraavat tiedot

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • tilaustiedot
  • IP-osoite
  • klikkaamasi tuotteet ja edut
  • ostoshistoria
  • navigointisi ja klikkauksesi sivustolla

MIKSI KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI?

Online-ostaminen
Käytämme henkilötietojasi hallinnoidaksemme online-tilaustasi, lähettääksemme sinulle ilmoituksia toimituksen tilasta tai mahdollisista ongelmista tuotteidesi toimituksessa.

Käytämme tietojasi myös tuotteisiin liittyvien reklamaatioiden ja takuuasioiden käsittelyyn.

Henkilötietojasi käytetään, jotta voimme tunnistaa sinut ja varmistaa, että ikäsi oikeuttaa sinut online -ostoksiin, esimerkiksi käyttäessä Klarna luottosopimus –maksutapaa.

Suoramarkkinointi
Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle etuja, tietoa, tuotesuosituksia, sekä muistutuksia ostoskoriisi jääneistä tuotteista markkinointitarkoituksessa sähköpostilla, tekstiviestillä ja muilla tavoin internetin välityksellä. Kaikki nämä palvelut perustuvat aiempiin ostoksiisi, klikkauksiisi ja meille antamiisi tietoihin.

Asiakaspalvelu
Käytämme henkilötietojasi hallinnoidaksemme kyselyitäsi, sekä käsitelläksemme tuotteisiin liittyviä reklamaatioita, takuuasioita ja tekniseen tukeen liittyviä asioita sähköpostilla, chatissa, puhelimessa ja sosiaalisessa mediassa.

Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä, jos tilauksessasi on ongelma.

Kehittäminen ja parantaminen
Käytämme tietoja arvioidaksemme, kehittääksemme ja parantaaksemme kaikille asiakkaille suunnattuja palvelujamme, tuotteitamme ja järjestelmiämme. Emme analysoi tietojasi henkilökohtaisella tasolla, vaan kaikki tietojen käsittely tapahtuu nimettöminä.

Lain vaatimien velvollisuuksien täyttäminen
Käytämme henkilötietojasi täyttääksemme lakien ja viranomaisten päätösten edellyttämät vaatimukset.

Tämä pitää sisällään henkilötietojesi käytön kirjanpitotietojen keräämiseksi ja vahvistamiseksi kirjanpitosääntöjen mukaisesti.

Väärinkäytön ja rikosten ehkäiseminen
Käytämme henkilötietojasi vahingontorjunnan hallintaan, jotta voimme varmistaa, että ehtoja noudatetaan, sekä havaitsemaan ja ehkäisemään palvelujemme väärinkäytön.

Henkilötietojasi käytetään verkkopalvelujemme väärinkäytön sekä vilpillisen toiminnan tutkimiseen ja ehkäisemiseen analysoimalla ostokäyttäytymistä verkossa. 

MIKÄ ON HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYN LAILLINEN PERUSTE?

Online-ostaminen
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Drivos pystyy hallinnoimaan tilaustasi ja toimittamaan sen sinulle.

Automatisoitu päätöksenteko
Kun haet maksutavaksi luottoa, suoritamme automatisoidun päätöksenteon luottohakemuksesi perusteella.

Suoramarkkinointia koskeva tietosuojakäytäntö
Henkilötietojesi käsittely perustuu lupaasi, jonka annat hyväksyessäsi suoramarkkinoinnin.

Asiakaspalvelua koskeva
Henkilötietojesi käsittely perustuu Drivos:n oikeutettuun etuun.

Lain vaatimien velvollisuuksien täyttäminen
Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta Drivos pystyy täyttämään lain vaatimat velvollisuutensa.

Väärinkäytön ja rikosten ehkäiseminen
Henkilötietojesi käsittely palvelujemme väärinkäytön ehkäisemiseksi perustuu oikeutettuun etuumme.

KUKA VOI KÄYTTÄÄ HENKILÖTIETOJASI?

Sinulta keräämiämme henkilötietoja säilytetään Euroopan talousalueella (“ETA”), mutta henkilötietojasi voidaan myös siirtää ja käsitellä ETA-alueen ulkopuolisessa maassa. Kaikki henkilötietojen siirrot tehdään sovellettavien lakien mukaisesti.

Drivos toimii henkilötietojen käsittelijänä, joka käsittelee henkilötietoja. Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään ainoastaan palveluidemme tarjoamiseksi sinulle.

Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain

  • edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi
  • viestintätoimistoille tilausvahvistuksen lähettämiseksi
  • varasto- ja jakelutoimittajille tilauksesi toimituksen yhteydessä
  • maksupalveluiden toimittajille maksuasi varten

Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi; mediatoimistoille ja teknisille toimittajille fyysisen ja digitaalisen suoramarkkinoinnin jakelua varten.

Huomaa, että monilla näistä vastaanottavista yrityksistä on riippumaton oikeus tai velvoite henkilötietojesi käsittelyyn.

ETA-alueen ulkopuolelle kohdistuvissa siirroissa Drios käyttää mallisopimuslausekkeita ja Privacy Shield -järjestelyä takeina niiden maiden osalta, joihin liittyen Euroopan komissio ei ole tehnyt riittävyyttä koskevaa päätöstä.

 Miten kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi oman maasi kirjanpitosäädösten edellyttämän ajan puitteissa. Tämän jälkeen henkilötietosi poistetaan.

MITÄ OIKEUKSIA SINULLA ON?

Oikeus saada nähtäväksi
Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Voit ottaa yhteyttä Drivosiin, joka toimittaa henkilötietosi sinulle sähköpostilla.

Oikeus oikaisuun
Sinulla on oikeus pyytää virheellisten henkilötietojesi oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydentämistä.

Oikeus poistaa
Sinulla on oikeus poistaa Drivos:n käsittelemiä henkilötietoja milloin tahansa seuraavia tilanteita lukuun ottamatta:

  • sinulla on avoin asia asiakaspalvelussa
  • sinua epäillään palveluidemme väärinkäytöstä tai olet käyttänyt palveluitamme väärin viimeisten neljän vuoden aikana
  • jos olet tehnyt ostoksia, säilytämme ostoon liittyvät henkilötietosi kirjanpitosäännösten perusteella

Oikeutesi kieltää suoramarkkinointi

Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi
Voit kieltää suoramarkkinoinnin noudattamalla kunkin markkinointiviestin ohjeita. Niin tehdessäsi Drivos ei enää pysty lähettämään sinulle lupaasi perustuvia suoramarkkinointietuja tai tietoja.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Jos mielestäsi Drivos käsittelee henkilötietojasi väärin, voit ottaa meihin yhteyttä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

EVÄSTEET

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön.

Miten käytämme evästeitä?
Pysyvillä evästeillä tallennamme aloitussivuasi koskevat tiedot ja kirjautumistietosi, jos sisäänkirjautuessasi valitset ”Muista minut”.

Käytämme evästeitä suosikkituotteidesi tallentamiseen.
Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät filtteri -toimintoa tai lisäät tuotteen ostoskoriisi.

Käytämme sekä ensimmäisen, että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi, sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä tarjoavat sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook, Twitter, Google + ja

Youtube ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla.

Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa.

Millaisia henkilötietoja käsittelemme?
Yhdistämme vain evästetunnuksesi henkilökohtaisiin tietoihisi, joka on toimitettu ja kerätty ostoksesi yhteydessä.

Kuka voi käyttää henkilötietojasi?
Kolmannelle osapuolelle välitetään tietoja vain edellä mainittujen palveluiden toimittamiseksi. Käytämme analysoivaa työkalua statistiikan keräämiseen sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista materiaalia.

Mikä on henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste?
Yhdistämme evästeesi henkilötietoihisi vain, jos olet asiakas.
Henkilötietojesi käsittely perustuu käyttäjän suostumukseen, kun hyväksyt evästeet.

Miten kauan säilytämme evästetietojasi?
Drivos ei säilytä evästetietojasi. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. HUOM! Jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään kaikista ominaisuuksista.

Käytettävissä olevat maksutavat banneri Suomi

Tilaa uutiskirjeemme